SADUISSA ON TAIKAA!

DISNEYN TAIKAA
Disney on yksi maailman tunnetuimmista tarinoiden kertojista. Oli kyse sitten klassisista saduista kuten Tuhkimo tai Lumikki, tai upouusista seikkailuista kuten Lentsikat tai Inside Out – kun kertojana on Disney, tulos on taatun lumoava. 

Disney-kerhon avulla jaat Disney-maailman oman lapsesi kanssa. Tiesitkö, että lapsen ja aikuisen yhteisissä lukutuokioissa on aina ripaus taikaa? Kun lapsi kuuntelee ääneen luettua tarinaa, hänen aivoissaan alkaa tapahtua. Pienet sähköimpulssit muuttuvat sanoiksi, sanat sanavarastoksi, lauseiksi, mielipiteiksi, kysymyksiksi ja kertomuksiksi. Kirjat ja lukeminen alkavat kiehtoa aina enemmän, ja samalla mielikuvitus ja luovuus kehittyvät. Lukeva lapsi kasvaa uteliaaksi, itseään ilmaisevaksi ja itsevarmaksi. Puhumattakaan siitä, että yhdessä lukeminen vahvistaa lapsen ja vanhemman välistä tunnesidettä ja luo suloista turvallisuuden tunnetta. Lukeminen lumoaa!

SAAT KAIKEN TÄMÄN
Disney-kerhon kirjapaketit sisältävät ison kuvakirjan, joka perustuu jonkin elokuvaklassikon tarinaan, pienemmän kuvakirjan, jossa seikkailevat Mikki Hiiri ja muut Ankkalinnan hahmot, sekä kivan, pienen Disney-lelun.

TUNNETTUJA TARINOITA
Joko tunnet Salama McQueenin ja kilpalentokone Dustyn? Oletko käynyt leffassa katsomassa Inside Out- tai Frozen-elokuvat? Disney-kerhon jäsenenä saat muhkeita kuvakirjoja, jotka perustuvat Disneyn elokuviin – sekä upouusiin että vanhempiin.  Kirjoissa on värikäs kuvitus, ja tarinasta riittää useampiinkin lukutuokioihin. Tutustu isoihin Disney-kirjoihimme tästä.

KERTOMUKSIA ANKKALINNASTA
Pienemmissä kuvakirjoissa lähdetään tutustumaan hullunkuriseen kaupunkiin, jossa ankoilla on paita muttei housuja, ja jossa hiirillä on valkoiset hansikkaat – Ankkalinnaan! Siellä kohdataan Mikki, Minni, Aku, Iines, Hessu, Pluto ja muut tutut Disney-hahmot. Joka kirjassa on oivaltava ja hassu tarina, joka saa kääntämään sivua ja nauramaan ääneen.  

DISNEY-HAHMOT
Disney-kerhon jäsenenä keräät yli 20 erilaista hahmoa, joilla leikkiä tai pelata kivaa peliä perheen kesken. Lue lisää Disney-leluista täältä.  

DISNEYN PARHAAT PALAT

Klikkaa kirjoja ja lue lisää